Преносимото легло Samsonite Pop Up Travel Cot

Samsonite Pop Up Travel Cot

  • Лека и лесна за пренасяне
  • Лесна за сглобяване и съхранение
  • Отваря се моментално , когато я извадите от чантата

Пътувайки с Мая винаги изниква въпроса къде ще спи тя. Принципно тя спи с нас в леглото, но на път това не винаги може да стане. Има много фактори, който могат да повлияят на тази наша идилия вечер. Често това се случва да е не достатъчно място в леглото и липса на какъвто и да е вид кошче или легло за бебето. Още повече, че пътешествията ни на море и по планини  много често са свързани с буболечки и хвърчащи от всякакъв сорт буби. И комари – те са просто навсякъде. Така и се сдобихме с палатката/легло. Супер инвестиция от наша страна.

Samsonite Pop-Up Travel Cot

Тежаща три килограма и с 60см дължина в прибрано състояние , компактна, лека, палатката бива много лесно транспортирана по самолети, бусове, коли, кораби и естествено пеша.  Това, което особено много ми хареса при нея , бе лесното ѝ разгъване и съответно прибиране. Това бе голям плюс за нея , а и за нас. Случвало се да пристигнем късно някъде и наистина останали без сили , оправяме леглото за минута и готово- бебето има къде да спи , аз съм спокойна по въпроса и дотам- няма да го мисля повече въпроса.

Folding

Платката се разгъва тип Pop-Up, само така бих могла да го обясня. При прибиране тя се завива на осмица и се свива в компактен кръг. Схемата е същата като на къмпинг палатките с лесно разгъване. След изваждане и отваряне на палатката се поставят две рейки в горната и част, за да поддържа форма. Поставя се и тънкия матрак, който е свит на хармоника в чантата и е готова за употреба. Размерите на палатката в разгънато състояние са 96/82/60. Води се да бъде за бебета до 18 месеца, което естествено вече може да варира в „+“ или „-“ няколко месеца в зависимост от детето – дали е по-едро или дребно.

Страните на кошарата са мрежести, като едната се отваря и затваря цялата. Това играе голяма роля на места с висока температура и хвърчащи буби и комари. Предпазваше Мая по време на сън и не се е налагало да я пръскам с антикомарин докато спи. Мрежата осигурява и постоянна видимост до детето при желание да се проверява.

Единствения минус, който би могъл да се почви при леглото е с матрака. За да бъде оптимална, лека и компактна , съответно и матрака е и доста тънък. Случи ли се да бъде ползвана на места с ниски температури бих препоръчала да се използва нещо допълнително за изолация от студа.

Като цяло това е страхотен вариант за родителите, които търсят леко и компактно бебешко легло за път.

Можете да закупите леглото от тук.

1 thought on “Преносимото легло Samsonite Pop Up Travel Cot”

  1. Pingback: С бебе в Тайланд - RollingRoo

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

%d bloggers like this: