Преносимото легло Samsonite Pop Up Travel Cot

Samsonite Pop Up Travel Cot

  • Лека и лесна за пренасяне
  • Лесна за сглобяване и съхранение
  • Отваря се моментално , когато я извадите от чантата

Пътувайки с Мая винаги изниква въпроса къде ще спи тя. Принципно тя спи с нас в леглото, но на път това не винаги може да стане. Има много фактори, който могат да повлияят на тази наша идилия вечер. Често това се случва да е не достатъчно място в леглото и липса на какъвто и да е вид кошче или легло за бебето. Още повече, че пътешествията ни на море и по планини  много често са свързани с буболечки и хвърчащи от всякакъв сорт буби. И комари – те са просто навсякъде. Така и се сдобихме с палатката/легло. Супер инвестиция от наша страна.

Samsonite Pop-Up Travel Cot

Тежаща три килограма и с 60см дължина в прибрано състояние , компактна, лека, палатката бива много лесно транспортирана по самолети, бусове, коли, кораби и естествено пеша.  Това, което особено много ми хареса при нея , бе лесното ѝ разгъване и съответно прибиране. Това бе голям плюс за нея , а и за нас. Случвало се да пристигнем късно някъде и наистина останали без сили , оправяме леглото за минута и готово- бебето има къде да спи , аз съм спокойна по въпроса и дотам- няма да го мисля повече въпроса.

Folding

Платката се разгъва тип Pop-Up, само така бих могла да го обясня. При прибиране тя се завива на осмица и се свива в компактен кръг. Схемата е същата като на къмпинг палатките с лесно разгъване. След изваждане и отваряне на палатката се поставят две рейки в горната и част, за да поддържа форма. Поставя се и тънкия матрак, който е свит на хармоника в чантата и е готова за употреба. Размерите на палатката в разгънато състояние са 96/82/60. Води се да бъде за бебета до 18 месеца, което естествено вече може да варира в „+“ или „-“ няколко месеца в зависимост от детето – дали е по-едро или дребно.

Страните на кошарата са мрежести, като едната се отваря и затваря цялата. Това играе голяма роля на места с висока температура и хвърчащи буби и комари. Предпазваше Мая по време на сън и не се е налагало да я пръскам с антикомарин докато спи. Мрежата осигурява и постоянна видимост до детето при желание да се проверява.

Единствения минус, който би могъл да се почви при леглото е с матрака. За да бъде оптимална, лека и компактна , съответно и матрака е и доста тънък. Случи ли се да бъде ползвана на места с ниски температури бих препоръчала да се използва нещо допълнително за изолация от студа.

Като цяло това е страхотен вариант за родителите, които търсят леко и компактно бебешко легло за път.

Можете да закупите леглото от тук.

Един коментар за “Преносимото легло Samsonite Pop Up Travel Cot

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

contact@rollingroo.com
https://www.facebook.com/rollingroo/
Instagram
%d bloggers like this: