Ха Лонг Виетнам

Заливът Ха Лонг, Виетнам

От Ханой до заливът Ха Лонг, разстоянието е 125 километра. В зависимост какъв транспорт предпочетете, времетраенето на пътуването ви до там, може да варира от 2 до 6 часа, като 6 часа е с влак- най-бавния, но безопасен вариант.   ТУК можете да видите и да прочетете за видовете транспорт и техните разписания.  Още , като …

Заливът Ха Лонг, Виетнам Read More »

Ханой, Виетнам

Ханой Столицата на Виетнам, с население 7.7 милиона души, втори по големина след Сайгон.  Името му се превежда „град между две реки“.  Нашият първи допир с Виетнам започна от Ханой, този толкова противоречив за мен град… Пътувахме към Виетнам от Куала Лумпур – жега и слънце. Ханой, ни посрещна по-различно, с малко по-студено, мъгливо и …

Ханой, Виетнам Read More »

Виетнам, от Ханой до Хо Ши Мин

Тазгодишното пътешествие включваше прекосяването на Виетнам, от Ханой до Хо Ши Мин, общо 1132 километра за осем дена.  Една нова визия на Югоизточна Азия в моите очи, нови преживявания и история. Виетнам е страна страдала и въпреки всичко с усмивка и смирение продължава напред.

Хаадрин, Ко Панган

Хаадрин, живот на пълнолуние

Хаадрин е селце намиращо Ко Панган. Известен е с партитата си и най-вече с Full Moon партито , започнало традицията си през 80те. Намиращ се на 12 км от Тонг Сала, пътят до селото е регистриран като един от най-опасните за Тайланд. Малко повече в статията.

С gb Pockit на път

С gb Pockit на път. Лека и компактна, достигаща рекордни размери в свито състояние. Това бе нашият избор за следващото ни пътешествие в Азия.